Προσλήψεις συμβασιούχων σε Παιανία και Γλυκά Νερά

ergasia_arxaiologia_0

Με 19 νέους συμβασιούχους θα ενισχυθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «∆ίκτυο αποχέτευσης οικισµών Παιανίας και Γλυκών Νερών». Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας έως τις 31 Δεκεμβρίου με δυνατότητα παράτασης.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής: ΠΕ Αρχαιολόγων 2, ΠΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης 1, ΔΕ Σχεδιαστών 1, ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών για ανασκαφικές εργασίες 9, ΥΕ Εργατών (ανειδίκευτοι) 6.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν, καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, νοµίµως επικυρωµένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων), στα γραφεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής (από 09:00 έως 13:30) στη διεύθυνση: Λεωφ. Συγγρού 98-100, Αθήνα 11741, υπόψη κ. Καπετανάκη Φίλιππου (Τηλ. Επικοινωνίας 210.3240563, εσωτ.124), εντός προθεσµίας (5) εργάσιµων ηµερών, που αρχίζει από την επόµενη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του Υπουργείου Πολιτισµού και Αθλητισµού (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (δηλ. από 12.11.2015 έως και 18.11.2015).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …