Στη Βουλή η πορεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ(ΦΩΤΟ)

20151112_110817

Νεότερη Ενημέρωση 12.52

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ που είναι σε εξέλιξη, έχει φθάσει στη Βουλή.

Εντωμεταξύ έναν πρωτότυπο τρόπο να επιτεθούν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός πως όλα όσα έλεγε προεκλογικά πως θα κάνει, δεν έγιναν και όσα έλεγε προεκλογικά πως ΔΕΝ θα κάνει, έγιναν.

Τι έκαναν; Έγραψαν σε μπαλόνια "τα λόγια του Αλέξη". Κοινώς, τα λόγια του... αέρα!

Αρχική Ενημέρωση 12.20

Λίγα λεπτά μετά τις 12 ξεκίνησε και η πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ μετά την προσυγκέντρωση των διαδηλωτών στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς η τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπές της κυκλοφορίας για να περάσουν οι διαδηλωτές που κατευθύνονται στη Βουλή.

Η σημερινή απεργία μοιράζει σε πολλά με όλες τις προηγούμενες, αλλά διαφέρει σε κάτι: στο δρόμο κατά των μέτρων του Μνημονίου που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει και ο... ΣΥΡΙΖΑ!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …