Στη συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και το Τριτεκνικό κίνημα(ΦΩΤΟ)

τριτεκνοι

Δυναμικό παρόν του τριτεκνικού κινήματος στη σημερινή απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, από την Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε) και τις Τριτεκνικές Οργανώσεις, που απαρτίζουν συνολικά 1.250.000 μέλη.

Διαμαρτυρήθηκαν για την αντιδημογραφική συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης, στο θέμα των Οικογενειακών - Προνοιακών Επιδομάτων, που τα λαμβάνουν με μεγάλες καθυστερήσεις.

Όπως επανέλαβαν, οι τρίτεκνες οικογένειες με πρόσχημα την κρίση, βρίσκονται  σε τραγική κατάσταση από τα γενικότερα μέτρα της κυβέρνησης, τις μαζικές περικοπές μισθών και συντάξεων, την υπερφορολόγηση και την ανεργία.

Δέχονται ένα ακόμα πλήγμα, αφού χιλιάδες δικαιούχοι στερούνται επιδομάτων που είναι αναγκαία για ν’ αντιμετωπίσουν τις εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης.

"Τα παιδιά μας, τα παιδιά των Πολυμελών Οικογενειών εξακολουθούν να θεωρούνται ως τεκμήρια, εξακολουθούν ν’ αποκλείονται από την πρόσβαση σε στοιχειώδεις κοινωνικές και εκπαιδευτικές πρόνοιες (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μεταδευτεροβάθμιες σχολές, διορισμοί ΑΣΕΠ, κ.λ.π), ενώ η Τρίτεκνη Οικογένεια, παρά τα κροκοδείλια δάκρυα και τις προεκλογικές κορώνες περί νομοθετικής ρύθμισης και συνταγματικής εξίσωσης των πολυμελών οικογενειών, επιφορτώθηκε με περισσότερα φορολογικά βάρη, με νέες αδικίες και ανισότητες.

Τα παιδιά μας δεν «τιμολογούνται» κύριοι της Κυβέρνησης!

Οι οικογένειες με τρία παιδιά, «ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ» την πατρίδα στη μάχη του δημογραφικού, «ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ» φορολογικά και ασφαλιστικά την ελληνική κοινωνία με νέους ΕΝΕΡΓΟΥΣ πολίτες, στηρίζουν το θεσμό της οικογένειας.
Απαιτούμε και διεκδικούμε:

1. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΥΣ στις πλάτες των εξαθλιωμένων τρίτεκνων οικογενειών της χώρας.
2. ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ν’ αποπροσανατολίζετε ώστε να περάσετε ει δυνατόν αναίμακτα στην κατακρεούργηση των προνοιακών επιδομάτων και βοηθημάτων.
3. Να βρείτε εδώ και τώρα τους απαιτούμενους πόρους για την ενίσχυση του θεσμού της οικογενείας και την χορήγηση των προνοιακών – οικογενειακών επιδομάτων και βοηθημάτων.

✓ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!
✓ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!
✓ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ
ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ!!!
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ".

55

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,13%, στα 1,0660 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 164,7370 γεν, στο 0,8561 με τη στερλίνα και στο 0,9684 με …