Τον ξεσηκωμό των πολιτών ζητά ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΠΑΜΕ(VIDEO&ΦΩΤΟ)

pame9

Νεότερη Ενημέρωση 11.14

Με νταούλια και μουσικά όργαναπραγματοποιήθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ στην στην Αθήνα που ακτέληξε στη Βουλή, με τους συμμετέχοντας να δίνουν σύντομα το νέο τους ραντεβού στους δρόμους και προειδιποιώντας την κυβέρνσηη ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς ο λαός άρχισε να αντιδρά και άμεσα θα έχει μαζικές διαμαρτυρίες.

Αρχική Ενημέρωση 10.55

ΑΣτην Αθήνα χτυπά η καρδιά των μεγάλων συλλαλητητρίων όπου είναι δύο και είναι σε εξέλιξη. Ένα  της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 και ένα του ΠΑΜΕ από τις 10:30 στην Ομόνοια, στο οποίο βρίσκεται ήδη και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κιουτσούμπας, ο οποίος δήλωσε:

 Λίγο μετά τις 11:15 οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ κατευθύνθηκαν από την Ομόνοια προς τη Βουλή δια μέσου της οδού Ακαδημίας όπου ήδη έχουν ξεκινήσει ομιλίες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Ψηφίστηκαν φορολογικός κώδικας και τροπολογία για το «καλάθι του νονού»

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Πλεύση …