Ένα άτομο προσλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών

Jobs-aftodioikisi
Προκηρύσσεται η πλήρωση, με ειδική διαδικασία επιλογής, μίας (1) κενής οργανικής θέσης του Κλάδου Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Εξωτερικών, με ειδικότητα σε θέματα σχέσεων Ελλάδας-Κίνας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, να έχουν συμπληρώσει το 32ο και να μην έχουν υπερβεί το 50ο έτος της ηλικίας τους, να έχουν Πτυχίο Νομικής ή Πολιτικών Επιστημών ή Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών ή συναφές πτυχίο Πανεπιστημίου ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, να διαθέτουν εξειδικευμένη πενταετή εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης, να γνωρίζουν άριστα την ελληνική και την αγγλική γλώσσα και να έχουν επαρκή γνώση της κινεζικής (μανδαρινικής) γλώσσας, και προκειμένου για άνδρες, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές.
Τα ειδικότερα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν, ο τρόπος διεξαγωγής της διαδικασίας κ.λπ., ορίζονται στην Π19ΓΕΝ-41664/22.10.2015 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 9/06.11.2015) απόφαση – προκήρυξη του Υπουργού Εξωτερικών.
Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής απαιτείται η αποστολή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή και την ένδειξη «για τη διαδικασία επιλογής του Εμπειρογνώμονα» στο Υπουργείο Εξωτερικών (ΣΤ1 Διεύθυνση Προσωπικού και Διοικητικής Οργάνωσης, Ακαδημίας 1, 10671 Αθήνα), αίτησης συμμετοχής–υπεύθυνης δήλωσης σε ειδικό έντυπο εντός είκοσι (20) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας περίληψης στον ημερήσιο τύπο.
Με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συνυποβάλλονται μία πρόσφατη φωτογραφία (διαβατηρίου ή ταυτότητας) του υποψηφίου και τα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης.
Η εμπρόθεσμη ταχυδρομική αποστολή αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης συμμετοχής και το πλήρες κείμενο της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών (http://www.mfa.gr/dinatotites-epaggelmatikis-stadiodromias-sto-ypex/klados-empeirognomonon).
Περισσότερες λεπτομέρειες θα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους και στο τηλέφωνο 210-368 1139.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …