Αιτήσεις μέχρι 19/11 για θέσεις στους παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Ιλίου

paidikos-stathmos-620x320

Με 16 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ιλίου, στο πλαίσιο της στελέχωσης των παιδικών σταθμών. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Ιουλίου.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-1 ΠΕ Ψυχολόγος,

-7 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμοι,

-6 ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι-Παιδοκόμοι,

-2 ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Ιλίου, Κάλχου 48-50, Τ.Κ.13122, Ίλιον, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού και ∆ιαχείρισης Ανθρώπινου ∆υναµικού, υπόψιν κας Σαγµατοπούλου Ευαγγελίας ή κας Μαρίας Λιατήρη ή κ. Σφέτσα Σεραφείµ (τηλ. επικοινωνίας: 2132030105, 2132030122 & 2132030126).

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Ιλίου και στα καταστήµατα των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών του ∆ήµου Ιλίου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών λήγει στις 19 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …