Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου: Θα προσλάβει 3 ωρομίσθιους καθηγητές

ypodoxi-aen37

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2015-2016 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), προκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, δύο (2) ατόμων ειδικότητας Πλοιάρχου Α΄τάξης Ε.Ν, για τα Ναυτικά μαθήματα και ενός (1) ατόμου ειδικότητας Κοινωνιολογίας και ελλείψει αυτού πτυχιούχο Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στη Κοινωνιολογία, για τα μαθήματα:

-Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού,

-Ηγεσία και Διοικητικές Δεξιότητες,

-Διαχείριση Κρίσεων (για το εαρινό εξάμηνο).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης είναι η 18η Νοεμβρίου 2015. Πληροφορίες παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου στο τηλέφωνο 26820-22095-97 και εσωτερικό 115.

Αρμόδιοι: Επικ/στής Λ.Σ Μπρίκου Κατερίνα και Επικ/στής Λ.Σ Βασιλάκη Παρασκευή.

Για να διαβάσετε αναλυτικά την ποκήρυξη, κάντε κλικ ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στο προεκλογικό «πλάνο» επιστρέφει ο πρωθυπουργός – Οι στοχεύσεις και οι προσδοκίες

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των περιοδειών του για τις ευρωεκλογές θα επισκεφτεί σήμερα τη Λέσβο …