Αρχαιολόγος ζητείται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

arxaiologos

Την πρόσληψη ενός αρχαιολόγου προωθεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Οδικός ΄Αξονας Θεσσαλονικής – Κιλκίς – ∆οϊράνη, τµήµα Α/Κ Μαυρονερίου – Είσοδος Κιλκίς ». Θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας διάρκειας έως τις 31 Δεκεμβρίου με δυνατότητα παράτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον έξι μηνών σε συναφές αντικείμενο, πολύ καλή γνώση ξένων γλωσσών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Όσοι επιθυµούν να προσληφθούν καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά (σε περίπτωση ταχυδροµικής υποβολής οι αιτήσεις µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ηµεροµηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Ουτσκούνη και Ρεγκούκου Κιλκίς Τ.Κ.61100, (τηλ. επικοινωνίας : 2341022477) εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την επόµενη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (www.diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΠΟΑ (www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (έως και 18-11-2015).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …