Κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ στην Πάτρα ακόμα και για 300 ευρώ!!!

δεη-σκοταδι

Πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων, ότι η ΔΕΗ προχωρά στην διακοπή ηλεκτροδότησης, ακόμα και για ποσά των 300 ευρώ, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης σε περιφερειακό επίπεδο, Θεόδωρος Κανελλόπουλος, τονίζοντας ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων βρίσκεται αντιμέτωπη με την διακοπή.

Ήδη 700.000 καταναλωτές εχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ στην Πάτρα, υπάρχουν ακόμα και οικοδομικά τετράγωνα, με περισσότερα από 10 σπίτια στο σκοτάδι.

Η πραγματικότητα διαψεύδει τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που μίλησε μόλις την περασμένη εβδομάδα, για μεγαλοοφειλέτες και μπαχτατζήδες!

Στην Πάτρα των 200.000 κατοίκων 160.000 είναι οι παροχές, που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς και οι επόμενες ημέρες, θα είναι δραμαμτικές για την Αχαική πρωρτεύουσα, καθώς οι εντολές της επιχείρησης αφορούν στην άμεση διακοπή περίπου 10.000 παροχών.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,13%, στα 1,0660 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 164,7370 γεν, στο 0,8561 με τη στερλίνα και στο 0,9684 με …