Οικονομική απόγνωση των εργαζομένων της 4ης ΥΠΕ

tameio-euro-xrima-xrhma-lefta

Κραυγή απόγνωσης από το προσωπικό που υπάγεται εργασιακά στην 4η ΥΠΕ της χώρας, το οποίο παραμένει επί 10 μήνες απλήρωτο, όσον αφορά στα νυχτερινά και ατις εξαιρέσιμες ώρες.

"Το ποσό που έχει να λαμβάνει ο κάθε εργαζόμενος είναι γύρω στα 1.500 ευρώ. Η 3η ΥΠΕ έχει πληρώσει τους εργαζόμενους για τους εννιά μήνες του 2015, άρα δεν είναι θέμα έλλειψης χρημάτων αλλά κάτι γραφειοκρατικό.

Έχουμε έγγραφο του υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ, όπου δεσμεύεται ότι 30 Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι οφειλές για το πρώτο εξάμηνο του 2015 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου και σήμερα έχουμε 11 Νοεμβρίου.

Πολύ φοβόμαστε ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και τον επόμενο μήνα, τότε τα λεφτά θα επιστραφούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και μετά θα πρέπει να τα διεκδικήσουμε δικαστικά", ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκτελεστικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία Πέτρος Κετικίδης.

"Καταβάλλουμε προσπάθειες να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα μέχρι το Δεκέμβριο", ανταπαντά ο υποδιοικητής της 4ης ΥΠΕ Ηλίας Θεοδωρίδης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …