Ωρομίσθιοι καθηγητές προσλαμβάνονται στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Jobs_aftodioikisi-620x320
Η ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προτίθεται να προσλάβει για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016 σύμφωνα με τις διατάξεις του Β.Δ 200/1973, της παρ. 3 του άρθρου 29 του Ν. 1943/91, όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 10 του Ν. 2026/1992 (ΦΕΚ Α' 43), σε συνδυασμό με το 1ο εδάφιο της περίπτωσης β.β του άρθρου 24 και την περ. β της παρ. 2 του άρθρου 14 του ν.2190/1994, και με την αριθμ. 2901.2 / 34779 / 2015 / 04-11-2015 Εγκριτική Απόφαση Υ.ΝΑ.Ν.Π./ΔΔΥ 1 ωρομίσθιους καθηγητές  ως εξής:
• Ένα (01) Αρχιθαλαμηπόλο Ε.Ν., για το μάθημα Επαγγελματικές Γνώσεις.
• Ένα (01) καθηγητή Αγγλικής Φιλολογίας, για το μάθημα Αγγλικά.
• Ένα (01) καθηγητή Γαλλικής Φιλολογίας, για το μάθημα Γαλλικά.
• Ένα (01) καθηγητή Φιλόλογο, για το μάθημα Γενικές Γνώσεις (Ιστορία - Γεωγραφία).
• Ένα (01) Πλοίαρχο Α' τάξης Ε.Ν., για το μάθημα Ναυτικές Γνώσεις.
• Ένα (01) Βιολόγο, για το μάθημα Υγιεινή.
Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην πρόσληψη μέρους του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αιτιολογείται από τη ΔΣΕΝ/ΜΕΤ/ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΩΝ, χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.
Β. Οι υποψήφιοι, πέρα από τα ειδικά προσόντα, πρέπει:
α) Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους τελευταίους απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας αποδεικνυόμενη με αντίστοιχο πιστοποιητικό. Οι λοιποί αλλοδαποί που αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να προσληφθούν πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόκτησή της. β) Οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικαστεί τελεσίδικα για λιποταξία.
γ) Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ' υποτροπή συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
δ) Να μην είναι υπόδικοι που έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της περίπτωσης (γ), έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.
ε) Να μην έχουν στερηθεί λόγω καταδίκης τα πολιτικά τους δικαιώματα.
στ) Να μην τελούν υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.
Γ. Τα κατά περίπτωση προσόντα των υποψηφίων εκπαιδευτικών είναι τ'ακόλουθα:
Γ.1 Υποψήφιοι ναυτικών μαθημάτων:
1. Επικυρωμένο αποδεικτικό ναυτικής ικανότητας ή Δίπλωμα
2. Ειδικές γνώσεις προσιδιάζουσες προς τα διδασκόμενα μαθήματα κάθε ειδικότητας, κατάλληλα βεβαιούμενες με αποδεικτικά.
Γ.2 Υποψήφιοι λοιπών μαθημάτων:
1. Δίπλωμα ή Πτυχίο ΑΕΙ
2. Ειδικές γνώσεις προσιδιάζουσες προς τα διδασκόμενα στη Σχολή μαθήματα κάθε ειδικότητας κατάλληλα βεβαιούμενες με αποδεικτικά (Επαγγελματική εμπειρία).
Εκτός των ανωτέρω αναφερόμενων προσόντων, οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να είναι ενταγμένοι στο "Μητρώο Εκπαιδευτών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια" του ΕΟΠΠΕΠ ή να είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Β (Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων), δηλαδή να διαθέτουν πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια σε ισχύ.
Είναι δυνατή η πρόσληψη υποψηφίων οι οποίοι δεν είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, εφόσον δεν επαρκούν οι Πιστοποιημένοι υποψήφιοι. Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι δα γίνονται δεκτές αιτήσεις υποψηφίων οι οποίοι δεν είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ, η κατάταξη των οποίων δα γίνει σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο Ζ της παρούσης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2104220713 - 2104810625 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …