23 Νοεμβρίου οι αιτήσεις των 12.700 θέσεων του ΟΑΕΔ

OAED1
Την προσεχή Δευτέρα 23 νοεμβρίου θα αναρτηθεί, όπως ανακοινώθηκε, στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΑΕΔ, το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης» με αριθμό ωφελούμενων 12.700 ατόμων και επιχειρήσεων.
την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και η υποβολή των αιτήσεις ένταξης των ενδοιαφερομένων στο πρόγραμμα, τόσο για τις επιχειρήσεις που προχώρησαν σε καθαρή αύξηση της απασχόλησης μέσα στο 2015, όσο και για νέους ανθρώπους που άνοιξαν επιχείρηση τα δύο τελευταία χρόνια στις Περιφέρειες:
-Ανατολικής Μακεδονίας,
-Θράκης,
-Ηπείρου,
-Ιονίων Νήσων,
-Θεσσαλίας,
-Δυτικής Ελλάδος,
-Πελοποννήσου,
-Βορείου Αιγαίου και
-Κρήτης.
Η προθεσμία των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου.
Ενώ για όσους ίδρυσαν επιχείρηση την τελευταία διετία ή προσέλαβαν προσωπικό μέσα στο 2015 στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νότιου Αιγαίου, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 1η Δεκεμβρίου μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2016.
Το πρόγραμμα αφορά στην αναδρομική πρόσληψη εργαζομένων από επιχειρήσεις από την αρχή του 2015 μέχρι και εφέτος τον Αύγουστο και όχι σε νέες προσλήψεις και δεν αφορά επιχειρήσεις για θέσεις εποχικής απασχόλησης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …