24ωρη απεργία την Κυριακή σε τραμ, μετρό και ηλεκτρικό

mmm600_178617943

Σε νέα 24ωρη απεργία ανακοίνωσαν ότι προχωρούν την προσεχή Κυριακή, 15 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ), που στις 11 το πρωί της Κυριακής,  θα συμμετάσχουν στην γενική συνέλευση της ΣΤΑΣΥ.

Το σωματείο των εργαζομένων καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει νέες μειώσεις στις αποδοχές των υπαλλήλων, γεγονός που συνδυάζεται και από τις ανισότητες που έχει προκαλέσει η ισοπέδωση του ασφαλιστικού συστήματος.

«Όλα αυτά, έρχεται να τα επιστεγάσει και η καταστροφική πολιτική που εφαρμόζει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία διορίστηκε από πολιτικές ηγεσίες που υπηρετούσαν ιδεολογικές κατευθύνσεις που εδώ και μήνες έχουν κριθεί και καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό» καταλήγει το σωματείο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μέση Ανατολή: Έκτακτη σύνοδος των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. την Τρίτη

Την συγκάλεσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας …