6 προσλήψεις πτυχιούχων ΑΕΙ-ΤΕΙ από τη ΔΕΗ

deh_aftodioikisi-620x320

Την πρόσληψη έξι εποχικών υπαλλήλων προωθεί η ΔΕΗ στην Αθήνα, για την κάλυψη εποχικών αναγκών. Ενισχύεται για οκτώ μήνες η Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών 1,

-ΠΕ Χημικών Μηχανικών 1,

-ΠΕ Χημικών 1,

-ΠΕ Υπαλλήλων Γραφείου (οικονομικού) 2,

-ΤΕ Υπαλλήλων Γραφείου (οικονομικού) 1.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Στουρνάρη 55 – Αθήνα, Τ.Κ. 104 32, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Υλικού και Προμηθειών, υπόψιν κας Χαρμπή Δέσποινας (τηλ. επικοινωνίας: 210-5270888) ή κας Δρούλια Δήμητρας (τηλ. Επικοινωνίας 210- 5270943).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Αθηναίων στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 19 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Απριλίου 2021

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Απριλίου 2021 Η πληρωμή της δόσης Απριλίου 2021 για …