Και το κρύο έρχεται....

vroxi-dwmatiou-13

Άμεσα θα υπάρξει ανατροπή του καιρικού σκηνικού με ακραία φαινόμενα εντός του χειμώνα, όπως εκτιμούν οι επιστήμοες που παραξενεύονται από την παρατεταμένη υψηλή θερμοκρασία.

Την “πόρτα” της Ελλάδας θα χτυπήσει όπως λέγεται φέτος το φαινόμενο El Ninio με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρές χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές.

Σύμφωνα με πρόβλεψη του Greek-Weather.Org, τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του Ιονίου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου είναι υποψήφιες για ισχυρές χιονοπτώσεις, ψύχος και ακραίες καταιγίδες με κεραυνούς και ανεμοστρόβιλους.

Μετά τις 20 Νοεμβρίου ο χειμώνας εκτιμάται πώς θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός με πολλά χιόνια στην βόρεια Ελλάδα ενώ γενικότερα μετεωρολόγοι του εξωτερικού προειδοποιούν για έναν ψυχρό χειμώνα σε όλη την Ευρώπη παρά το γεγονός πως ο Νοέμβριος ήταν αρκετά θερμός και άνομβρος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …