Το αγγελιόσημο ξεσηκώνει τον δημοσιογραφικό κόσμο

dimosiografoi

Αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις, με συνεργασία όλων των συνδικαλιστικών φορέων του χώρου της Ενημέρωσης, ετοιμάζονται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με το δημοσιογραφικό προσωπικό να έχει ήδη κληθεί να βρίσκεται από τη Δευτέρα σε επιφυλακή και αγωνιστική ετοιμότητα.

Το πλαίσιο των κινητοποιήσεων θα αποφασιστεί την Κυριακή στην έκτακτη συνεδρίαση στις 11 το πρωί του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, στον απόηχο της εκβιαστικής αξίωση των δανειστών στην κυβέρνηση, να καταργήσει άμεσα το αγγελιόσημο θεωρώντας το ως εκκρεμότητα, εν όψει του euroworking group την Κυριακή.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΣΥ:

"Οι διαβεβαιώσεις που λάβαμε από τους αρμόδιους υπουργούς, για εξεύρεση λύσης που θα περιλαμβάνει διατήρηση του πόρου του Ταμείου μας, πιστεύουμε ότι θα τηρηθούν.

Σε αντίθετη περίπτωση ο κλάδος μας, θα δώσει ενωμένος και μαχητικά τον “υπέρ πάντων” αγώνα για την επιβίωσή του."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …