Λόγω χρεών δεν εκδίδουν Άδειες Κυκλοφορίας οι Διεθύνσεις Μεταφορών(ΕΓΓΡΑΦΟ)!

αδεια κυκλοφοριασ

Εδώ και πολλούς μήνες οι Διευθύνσεις Μεταφορών όλης της χώρας δεν έχουν προμηθευτεί τα ειδικά έντυπα Αδειών Κυκλοφορίας οχημάτων με αποτέλεσμα να εκτυπώνουν σε κόλλες Α4 τις «επίσημες» Αδειες Κυκλοφορίας, όπως είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia τις τελευταίες ημέρες καμία Διεύθυνση Μεταφορών δεν μπορεί να εκτυπώσει ούτε τα «επίσημα» απλά χαρτιά Α4 που δίνει στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ως ‘Αδειες Κυκλοφορίας αλλά κάποιο άλλο έγγραφο που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βεβαιούτε ότι για το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσίας μας δικαιολογητικά για την έκδοση αντιγράφου λόγω Μεταβίβασης, Αλλαγής Κινητήρα, Αλλαγή Χρώματος, Φθοράς, Απώλειας, Κλοπής, Αποδοχής κληρονομιάς, ‘Αρσης παρακράτησης στο όνομα του-της

Η παρούσα βεβαίωση δύναται να αποτελέσει αποδεικτικό Νόμιμης κυκλοφορίας του εν λόγω οχήματος σε πιθανό έλεγχο από τα αρμόδια όργανα μέχρι… όπου ο κάτοχος καλείται να παραλάβει τη νέα ‘Αδεια κυκλοφορίας από την Υπηρεσία μας, καταθέτοντας την παρούσα βεβαίωση η οποία δεν έχει ισχύ μετά την παραπάνω ημερομηνία.».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia ο λόγος που οι Διευθύνσεις Μεταφορών δεν μπορούν να εκτυπώσουν ούτε τις ‘Αδειες Κυκλοφορίας σε απλά χαρτιά Α4 έχει να κάνει με τις οφειλές των Διευθύνσεων Μεταφορών προς την εταιρεία συντήρησης του συστήματος που εκτυπώνει τα έντυπα.

690_cfec1579b42b2a90de3756596421b0c1

Πάντως όπως και να έχει το θέμα καλό θα ήταν όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν στα χέρια τους τις συγκεκριμένες βεβαιώσεις από τις Διευθύνσεις Μεταφορών της χώρας να μην πραγματοποιήσουν κάποιο ταξίδι εκτός συνόρων γιατί μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων καθώς οι Αστυνομικές Αρχές γειτονικών χωρών μη γνωρίζοντας την εγκυρότητα του εγγράφου μπορεί να τους μεταφέρουν για περαιτέρω έλεγχο στο αστυνομικό τμήμα ή οι τελωνειακές αρχές να «μπλοκάρουν» την διέλευσή σας από τα σύνορα μέχρι να ελέγξουν το αυτοκίνητο στο ηλεκτρονικό σύστημα…

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λιγότερες ώρες μάθημα με τα λύκεια ανοιχτά

Περιοδεία στα λύκεια της Αττικής έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα η υπουργός. Δε βρέθηκε κανείς …