Αυτός είναι ο παιδόφιλος από το Κερατσίνι(ΦΩΤΟ)

unnamed1-774x320

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη στις 29 Οκτωβρίου 2015 στο Κερατσίνι, για αποπλάνηση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Βασίλειο Κούτσικο του Λάμπρου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1982 στον Πειραιά.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

unnamed2

Ειδικότερα, ο δράστης, στις 28 Οκτωβρίου, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μίας 14χρονης και προσπάθησε να την δελεάσει, προσφέροντάς της μικρό χρηματικό ποσό, για να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Την επόμενη ημέρα, έγινε αντιληπτός από κάτοικο της περιοχής στο ίδιο σημείο, και συγκεκριμένα σε προαύλιο εκκλησίας, να έχει προσεγγίσει πάλι ένα κοριτσάκι. Ο περαστικός κάλεσε την Αστυνομία και ο 33χρονος προσήχθη από άντρες της Άμεσης Δράσης.

unnamed1

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις και προτάσεις σε βάρος της 14χρονης, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ανήλικων κοριτσιών στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα σε μία 11χρονη και σε μία 10χρονη!

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του, αποσκοπεί και στο να διαπιστωθεί εάν τυχόν έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματά του. Σημειώνεται, ότι πριν μία εβδομάδα συνελήφθη και άλλος παιδόφιλος στην περιοχή, ένας 39χρονος, οποίος δρούσε με παρόμοιο τρόπο στην Πλατεία Κρήτης και αναμένεται και για εκείνον να δοθεί εντολή δημοσιοποίησης των στοιχείων του και της φωτογραφίας του.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …