Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των μετεγγραφών στις ΑΕΝ

3a1a5502338cf1a8cb96f006ac431ab0_L
Συγκεκριμένα απο το Υπουργείο Ναυτιλίας ανακοινώθηκε ότι εγκρίθηκαν οι μετεγγραφές των σπουδαστών Α.Ε.Ν. (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) Εξαμήνου A΄ (Νεοεισαγομένων και Διετών) όπως αυτές αναφέρονται στους επισυναπτόμενους πίνακες, μετά τις σχετικές αιτήσεις που υπέβαλλαν οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές των ΑΕΝ το Υπουργείο Ναυτιλίας.
Οι Α.Ε.Ν. στις οποίες φοιτούν μέχρι σήμερα οι μετεγγραφέντες σπουδαστές να τους ενημερώσουν ενυπογράφως σχετικά. Ολοκλήρωση μετεγγραφών πραγματοποιηθεί εντός δεκαημέρου από την κοινοποίηση της παρούσας.
Μετεγγραφή που κατόπιν συναίνεσης ενδιαφερόμενου σπουδαστή δεν εκτελεστεί εντός της τασσόμενης στην παρούσα προθεσμίας, ακυρούται.
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβαρόμετρο: H γεωπολιτική κατάσταση αυξάνει τη σημασία των ευρωεκλογών

Το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πριν από τις εκλογές του Ιουνίου καταγράφει εγρήγορση των …