Δημοσκόπηση: Χειρότερα τα κόμματα της αντιπολίτευσης από την κυβέρνηση!

vouli_adeia_aftodioikisi-620x320

Το πολιτικό κλίμα είναι δυσμενές και για την κυβέρνηση και για την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά η Ν.Δ. έχει υψηλότερα ποσοστά «μη ικανοποίησης». Δηλαδή η αντιπολίτευση είναι χειρότερη από την κυβέρνηση! Ειδικότερα ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση είναι το 15% και δυσαρεστημένοι το 85%, ενώ από τη Ν.Δ. δυσαρεστημένοι είναι το 88% και ικανοποιημένοι μόλις το 11%.

Ωστόσο στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, πρώτος πέρασε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στοιχείο που έχει ενδιαφέρον ενόψει της προεδρικής εκλογής στη Ν.Δ. Πάντως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν περισσότερες αρνητικές γνώμες από θετικές.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει 48% θετικές γνώμες και 50% αρνητικές.

Ο Βασίλης Λεβέντης, που ακολουθεί, έχει 48% αρνητικές και 45% θετικές.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει 59% αρνητικές και 40% θετικές.

Η Φώφη Γεννηματά έχει 59% αρνητικές και 38% θετικές.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει 57% αρνητικές και 35% θετικές.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εμφανίζει εικόνα δημοσκοπικής κατάρρευσης με 65% αρνητικές και 32% θετικές γνώμες, ενώ ο Πάνος Καμμένος έχει 67% αρνητικές και 31% θετικές γνώμες και ο Νίκος Μιχαλολιάκος 87% αρνητικές και 10% θετικές γνώμες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …