Κινητοποίηση εξήγγειλαν οι παραγωγοί λαικών αγορών

ΛΑΙΚΕΣ

Με συγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος στις 10 το πρωί της Τετάρτης, θα συμμετάσχουν και οι παραγωγοί Λιακών αγορών στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο της Τετάρτης στην Αθήνα.
Την απόφαση έλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), η οποία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:.
"Οι λαϊκές αγορές έχουν σήμερα το συγκριτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό και το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων, ακριβώς εξαιτίας της ύπαρξης πολλών και μικρών παραγωγών και εμπόρων αγροτικών προϊόντων, από όπου προμηθευόμαστε τα προϊόντα που διαθέτουμε.
Ο ανταγωνισμός που αναπτύσσεται μεταξύ τους μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή τιμή σε σχέση με την ποιότητα και μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Αυτό ακριβώς θα χαθεί με τη μονοπώληση της αγοράς, οι λαϊκές αγορές θα είναι ακριβότερες σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αυτό θα σημάνει το τέλος τους".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …