Νάτο πάλι το 5ευρώ στα νοσοκομεία..Ούτε αυτό δεν διασφαλίζεται

35724143201573_b_nosokomeio-eisitirio-halkida
Μπορεί πριν μερικά 24ωρα ο υπουργός Υγείας να  είχε αποκλείσει την επιστροφή του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεί, μιλώντας για την εφαρμογή προαπαιτούμενων που θα καλύψουν την διαφορά στα έσοδα, ωστόσο μιλούσε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς δεν είχε υπολογίσει τους εκπροσώπους των δανειστών, που απαιτούν την επιστροφή του μέτρου και μάλαιστα άμεσα, αφού δεν υπάρχουν τα  ισοδύναμα των 20.000.000 ευρώ, που  έμπαιναν στα Ελληνικά ταμεία.
Επικπλέον εμπλοκή υπάρχει και με την κυβερνητική πρόθεση της κατάργησης της εισφοράς του ενός ευρώ για κάθε συνταγή που εκτελείται στα φαρμακεία, στην οποία επίσης αντιδρούν οι δανειστές μας και βρισκόμαστε και σε αυτό σε επίπεδο διαπραγμάτευσης, εξαιτίας των κερδών ύψους 60.000.000 ευρώ που υπήρχαν από το μέτρο.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …