Προς μηδένιση η καθυστέρηση στην καταβολή των 100 δόσεων

euro3-656x410

Η καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων στις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα έχει σοβαρό αντίκτυπο, αφού θα πρέπει στο εξής να είναι απολύτως συνεπείς στην προθεσμία εξόφλησης της δόσης, οι χιλιάδες των φορολογουμένων που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις οφειλές τους στην εφορία, ενώ θα συνυπολογίζονται εισόδημα, αξία ακίνητης περιουσίας και ύψος καταθέσεων, με τις νέες αλλαγές που βρίσκονται προ των πυλών.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τον Ιούνιο του 2016.
Οι υπόχρεοι κινδυνεύουν να χάσουν τη ρύθμιση, αν δεν τακτοποιήσουν τις νέες βεβαιωμένες οφειλές του σε 20 και σταδιακά 10 ημέρες.
Για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, οι εκπρόσωποι των πιστωτών φέρεται να δέχονται τη σταδιακή μείωση του χρονικού διαστήματος (τώρα, ένας μήνας από τη λήψη ειδοποίησης για νέα ληξιπρόθεσμη εκτός ρύθμισης οφειλή), προκειμένου να βρεθεί ο οφειλέτης εκτός ρύθμισης.
Τον Ιούνιο 2016 θα περιορισθεί στις 20 ημέρες και τον Δεκέμβριο 2016 στις 10 ημέρες και στη συνέχεια θα μηδενισθεί.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …