Ψάχνουν για τζιχαντιστές οι Ελληνικές αρχές

astynomia1-620x320

Oι γαλλικές αρχές έχουν στείλει κατάλογο με τουλάχιστον πέντε ονόματα υπόπτων στις ελληνικές αρχές οι οποίες κινητοποιούνται προς κάθε κατεύθυνση, διότι είναι δεδομένο ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι άλλαξαν τα δεδομένα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αυτό δεν αλλάζει ούτε για την Ελλάδα, που έχει εντείνει τις έρευνες από τη στιγμή που  διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους τρομοκράτες του ISIS (τουλάχιστον ένας επιβεβαιωμένος) είχε περάσει από την Ελλάδα στο ταξίδι του μέχρι τη Γαλλία για να συμμετάσχει ως κομάντο αυτοκτονίας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας τέθηκαν σε συναγερμό για τρομοκράτες που μπορεί να περάσουν “τράνζιτ” από την Ελλάδα, αλλά και για θύλακες τρομοκρατών που έχουν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα ή έχουν επιλέξει τη χώρα μας ως τόπο συγκέντρωσης και βάση για επιθέσεις σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος και το newsit.gr, κλιμάκια αξιωματικών της ΕΥΠ αλλά και της αστυνομίας είναι έτοιμα να επέμβουν και θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι άτομα τα οποία ήδη παρακολουθούνται κινητοποιούνται.

Ήδη η ΕΥΠ γνωρίζει πρόσωπα και χώρους και τις τελευταίες ημέρες οι παρακολουθήσεις έχουν γίνει ακόμη πιο στενές. Είναι ενδεικτικό ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο ένας χώρος στην Καλλιθέα ο οποίος χρησιμοποιείται ως τζαμί, αλλά και ένα κατάστημα στον Νέο Κόσμο.

Και στους δύο χώρους έχουν εντοπιστεί άτομα με συγκεκριμένη δραστηριότητα τα οποία παρακολουθούνται στενά. Μάλιστα οι αρχές στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι υπάρχει συγκεκριμένο άτομο το οποίο έχει ταξιδέψει από τον Νέο Κόσμο προς τη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των δυνάμεων που μάχονται το καθεστώς Άσαντ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …