Επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ για τους ελεύθερους επαγγελματίες(Χωρίς ανταπόκριση)

epidoma708

Στη δημοσιότητα από την ίδια τη διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, δόθηκαν  τα στοιχεία που βρίσκονται στο αρχείο του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Οργανισμού,  επιδόματος ανεργίας σε αυτοτελείς και ανεξάρτητα απασχολούμενους, αλλά αυτό που τραβά την προσοχή είναι ότι οι δικαιούχοι δεν ενδιαφέρονται να το λάβουν, ή δεν πληρούν τις προυποθέσεις να το λάβουν.
Τον Ιούνιο, χορηγήθηκε το επίδομα σε 1.912 αυτοτελείς και ανεξάρτητα απασχολούμενους, που ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ και στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ.
Εάν σε αυτό το στοιχείο προστεθεί το γεγονός ότι συνολικά το τρέχον έτος,  έχει
Σε 17.500 άτομα, έχει  χορηγηθεί το επίδομα μακροχρόνια ανέργων, για το τρέχον έτος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι συνολικά το έλαβαν 13.598 άτομα, την περίοδο από την έναρξη χορήγησης τουστις 8 Απριλίου 2013, μέχρι και την 10η Αυγούστου 2015, που έγινε η σχετική καταγραφή.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …