Μεγάλη η καταστροφή στη Λευκάδα(VIDEO&ΦΩΤΟ)

590_368c6d9119c10f5002f9f7ea22197398

Στη Λευκάδα και στην ανησυχία των κατοίκων που θρηνούν δύο άτομα από τον ισχυρότατα σεισμό των 6,5 Ρίχτερ, είναι στραμμένα τα βλέμματα των Ελλήνων, με καινούργια βίντεο να αφήνουν άφωνους όσους τα παρακολουθούν, για το πόσο σείστηκε η γη στο νησί του Ιονίου.

Όπως για παράδειγμα,  οι εικόνες που κατέγραψε ένας ψαράς την στιγμή του σεισμού στην παραλία Εγκρεμνοί της Λευκάδας και μετέδωσε το My Lefkada.

Απκαλυπτικές επίσης οι φωτογραφίες από το σπίτι όπου έχασε τη ζωή της η 70χρονη γυναίκα στο χωριό Πόντη Βασιλικής, μετά τον φονικό σεισμό της Λευκάδας.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του site lefkadatoday.gr, η άτυχη γυναίκα, γεννημένη το 1945, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας βράχος καταπλάκωσε το σπίτι και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Εικόνες… αποκάλυψης από διάφορες περιοχές της Λευκάδας, όπως το Δράγανο και το Αθάνι μετά τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ο δρόμος για αμφισβήτηση των τεκμηρίων

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή καθορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του …