ΣΟΚ: Κρυφό χαράτσι σε όλα τα ακίνητα από 1/1/2016!

AKINHTA6_581_355

Όλα τα κτήρια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, χώροι καταστημάτων, κάθε κτίσμα με θέρμανση πρέπει να έχει από 1/1/2016 πιστοποιητικό επιθεώρησης του συστήματος θέρμανσης. Σε διαφορετική περίπτωση προβλέπονται πρόστιμα που ξεκινούν από 1.00 ευρώ και φτάνουν ακόμη και τα 10.000 ευρώ.

Με βάση την κοινοτική νομοθεσία με την οποία εναρμονίζεται και η Ελλάδα όλα τα κτήρια με θέρμανση, όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το newsit.g,  πρέπει να επιθεωρούνται υποχρεωτικά κάθε πέντε χρόνια στην περίπτωση που έχουν συστήματα λέβητα συνολικής ωφέλιμης ονομαστικής ισχύος από 20 ως 100 κιλοβάτ, ενώ για τα συστήματα άνω των 100 κιλοβάτ ο έλεγχος πρέπει να γίνεται κάθε δύο χρόνια.
Για όσους διαθέτουν συστήματα με καύσιμο αέριο οι επιθεωρήσεις προβλέπονται κάθε τέσσερα χρόνια.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …