Έως 27/11 οι αιτήσεις των προσλήψεων στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Ρόδου-Αιτήσεις

deh

Την πρόσληψη επτά εποχικών υπαλλήλων προωθεί άμεσα η ΔΕΗ στη Ρόδο. Θα ενισχυθεί για οκτώ μήνες ο Ατμοηλεκτρικός Σταθμός στη Σορωνή.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΔΕ Μηχανοτεχνιτών 3,

-ΔΕ Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ 3,

-ΔΕ Τεχνικών Επιμελητών 1.

Προτεραιότητα στο διορισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ. 1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:  ΔΕΗ Α.Ε./ΑΗΣ ΡΟΔΟΥ Τ.Ο.293 Τ.Κ. 85100 – ΡΟΔΟΣ, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψιν κας Καραμάργιου Παναγιώτας (τηλ. επικοινωνίας: 22410- 41437, 49004) ή κας Γιαλλουράκη Χρυσοβαλάντου (τηλ. Επικοινωνίας 22410¬49021).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 27/11.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης από Σητεία: Φορολογική δικαιοσύνη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες

Ο Ν. Ανδρουλάκης επισκέφτηκε τη Μονή Τοπλού - Αναφέρθηκε στην ακρίβεια, τη φτωχοποίηση και την πίεση, …