Θέσεις δασκάλων άνοιξαν στην Τήνο

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-W4R5

Δύο δασκάλους (ΠΕ) θα προλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τήνου, για την στελέχωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Αυγούστου με δυνατότητα παράτασης.

Οι δάσκαλοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης και διδακτική εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους.

Προτεραιότητα στο διορισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους οφείλουν να προσκομίσουν υποχρεωτικώς νομίμως επικυρωμένα τα εξής δικαιολογητικά:

1 . Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

  1. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού.
  2. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας πρόσφατης έκδοσης (
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου Δήμου ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ
  4. Βεβαίωση ΟΑΕΔ για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας, η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
  5. Υπεύθυνη Δήλωση
  6. Αποδεικτικά εμπειρίας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ξινάρα Τήνου, Τ.Κ. 84200, απευθύνοντάς την στην Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Δήμου Τήνου, υπόψιν κας. Άνδροβικ (τηλ. επικοινωνίας: 2283360216).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρύθμιση οφειλών: Μέχρι 31 Ιουλίου οι αιτήσεις επανένταξης

Περίπου 190.000 φορολογούμενοι έχουν χάσει τη ρύθμιση των 120 δόσεων και έχουν την ευκαιρία να …