Άρχισε η απογραφή του ΙΚΑ της ασφάλισης των προστατευόμενων μελών

80e2f-ika_1
Όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους, οι οποίοι δεν έχουν απογράψει τα προστατευόμενα μέλη τους (σύζυγο και τέκνα), που είναι καταχωρημένα στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας, καλεί η Διοίκηση του ΙΚΑ να το πράξουν το συντομότερο μέσω της διαδικασίας απογραφής της από την ηλεκτρονική υπηρεσία του ταμείου, ενόψει του νέου ασφαλιστικού έτους και της αποφυγής της μετέπειτα ταλαιπωρίας τους.
Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται άμεσα, απαλλάσσοντας, όσους την επιλέγουν, από την υποχρέωση να επισκεφθούν τα υποκαταστήματα τπθ ταμείου και την προσκόμιση δικαιολογητικών που απαιτεί η χειρόγραφη διαδικασία απογραφής και απόδοσης ασφαλιστικής ικανότητας.
Η εν λόγω απογραφή πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής / διαλειτουργικής υπηρεσίας με τίτλο «Απογραφή και Απόδοση Ασφαλιστικής Ικανότητας Έμμεσα Ασφαλισμένων», που είναι διαθέσιμη στο διαδικτυακό τόπο του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. (www.ika.gr / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Ασφαλισμένους - Συνταξιούχους).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …