ΔΩΡΕΑΝ τοκετός για άπορες μητέρες

egkuosergazomeni_359377397

Χορηγία σε άπορες μητέρες της Σύρου από το πρόγραμμα “Νάσος Χανδακάς” , δια μέσω του Ροταριανού Ομίλου Ερμούπολης.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας Στέφανος Χανδακάς, Μαιευτήρας – Ενδοσκοπικός Χειρουργός-Γυναικολόγος, Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας, Princess Royal University Hospital, London, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Λέκτορας Imperial College London , είναι χορηγός του ετήσιου προγράμματος μητρότητας «ΝΑΣΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ», εις μνήμη του Πατέρα του Νάσου επίσης διακεκριμένου Συριανού επιστήμονα.

Στη παραπάνω χορηγία, όπως ανακοινώθηκε μέσω του cyclades24.gr, περιλαμβάνεται δωρεάν παρακολούθηση της εγκυμοσύνης και όλα τα έξοδα τοκετού.

Η Χορηγία γίνεται δια μέσω του Ροταριανού Ομίλου Ερμούπολης και Δυνατότητα Συμμετοχής έχουν, άπορες μητέρες που έχουν γεννηθεί και κατοικούν στην Σύρο.

Τα δικαιολογητικά για την αξιολόγηση συμμετοχής θα σταλούν έως της 11 /12/2015 προς: Ροταριανό Όμιλο Ερμουπόλεως Τ.Θ. 42 84100 ΣΥΡΟΣ

Ο φάκελος πρέπει να περιλαμβάνει:

α) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

β) Το τελευταίο Αντίγραφο Ε9

γ)Φωτοτυπία του τελευταίου Εκκαθαριστικού της φορολογικής δήλωσης και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …