Κινδυνεύει και το κρασί από τις αυξήσεις των...ισοδύναμων

krasi-stafulia

Για να καταργηθεί ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση τα ισοδύναμα που είναι αναγκαία αγγίζουν κάτι παραπάνω από 300.000.000 ευρώ και από ότι φαίνεται δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν από την επιβολή του ειδικού τέλους στις στήλες των τυχερών παιχνιδιών, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών από τους πράκτορες.
Την είδηση ότι αναμένονται και άλλα ισοδύναμα που επίσης θα κληθούν να αναπληρώσουν οι φορολογούμενοι, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ανέφερε ότι εξετάζεται ένα από αυτά τα ισοδύναμα να είναι η επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο εμφιαλωμένο κρασί!!!
Αυτό θα οδηγήσει στην αύξηση της τιμής της κάθε φιάλης κατά περίπου 30 λεπτά του ευρώ.

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …