Μπούκαραν στη Βουλή οι αγρότες(VIDEO&ΦΩΤΟ)

590_e3afd69b7350f0956e419bad34be6975

Από επεισόδια, γιατί εισέβαλαν στο πραύλιο του "Ναού της Δημοκρατίας", σημαδεύτηκε η σημερινή ομολογουμένων μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών στην Αθήνα που ξεπέρασαν τις 3.500.

Η αρχή έγινε όταν οι αγρότες κινήθηκαν προς την πλαϊνή πύλη της Βουλής και έπιασαν στον ύπνο τις αστυνομικές δυνάμεις, που αμέσως για να αποτρέψουν κατάληψη του χώρου, έκαναν χρήση δακρυγόνων, με τους αγρότες να απαντούν εναντίον τους με μπουκάλια νερού και νεράντζια.

Οι αγρότες μετά την αντίδραση των αστυνομικών υποχώρησαν από το προαύλιο, ωστόσο ακολούθησε αμέσως μετά ένταση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, αλλά και εκεί το κλίμα ήταν έκρυθμο.

Εκεί λοιπόν, συνεχίστηκαν οι ρίψεις αντικειμένων με αποτέλεσμα να υπάρχει απάντηση απ' την πλευρά των αστυνομικών απάντηση με συνεχή ρίψη δακρυγόνων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …