249 μόνιμες προσλήψεις-Ετοιμάζονται τρεις νέοι διαγωνισμοί

proslipsis

Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 200 μόνιμους επιστήμονες Πληροφορικής σε διάφορους φορείς του Δημοσίου και κυρίως στα δικαστήρια όλης της χώρας. Η προκήρυξη 6Κ/2015 είναι έτοιμη και αναμένεται να βγει «στον αέρα» μέσα στον Δεκέμβριο, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός της Υγείας.

Θ ακολουθήσει η προκήρυξη του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), που θα προσλάβει 37 πτυχιούχους (κυρίως γεωπόνους και κτηνίατρους) για την κεντρική αλλά και τις περιφερειακές διευθύνσεις του.

Παράλληλα μετά από αναμονή 5 μηνών, είναι θέμα χρόνου, η δημοσιοποίηση της προκήρυξης της Αρχής Συντονισμού Πτήσεων (ΕΑΣΠ) για 12 συντονιστές και διοικητικούς υπαλλήλους, με ειδικές γνώσεις και εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …