Αν είχε τα κότσια, θα ψήφιζε ΟΧΙ, αλλά προτίμησε την φυγή

sakellaridis

Το πολυνομοσχέδιο με τις διατάξεις για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια και τα άλλα προαπαιτούμενα, που δεν ήθελε να ψηφίσει και είχε γνωστοποιήσει ότι δεν θα παραστεί στην αποψινή ψήφισή του, πολύ απλά γιατί δεν είχε το σθένος να πάει και να πει ΟΧΙ για να μην δυσκολέψει την κυβέρνηση, τον απομάκρυνε από την θέση του βουλευτή, μετά από απαίτηση Τσίπρα.

Ο λόγος για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που  ανακοίνωσε την παραίτησή του από το βουλευτικό αξιώμα, με την ακόλουθη επιστολή παραίτησης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εκλογή μου τον Γενάρη. Όσες και όσους συνεργαστήκαμε από τότε μέχρι και σήμερα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου μία κρίσιμη κυβερνητική θέση, αλλά και για την κατανόηση του στη μετέπειτα αποστασιοποίησή μου. Προφανώς και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν από τη δεκάμηνη κοινοβουλευτική μου θητεία».

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …