Δήμος Πειραιά: Προσλήψεις με 2 συμβάσεις έργου

-Απασχόλησης-Προσωπικού
Ανακοίνωση για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με δύο (2) ΠΕ Ιατρούς για ένα (1) έτος, για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους δημότες μέσω της λειτουργίας των Δημοτικών Πολυιατρείων, με τις εξής ειδικότητες:
Α. Χειρουργικής με εξειδίκευση κατά προτεραιότητα στο μαστό
Β. Μαιευτικής-Γυναικολογίας
1. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1) Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 25 ως 65 ετών.
2) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
3) Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
2. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
β) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.
γ) Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου.
δ) Εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή βεβαίωση του ιδίου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται. Εκτός των ανωτέρω, απαιτούνται επιπλέον :
Α. Για τη θέση της ειδικότητας Χειρουργικής με εξειδίκευση κατά προτεραιότητα στον μαστό : α) Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Χειρουργικής, ή Βεβαίωση εκδιδόμενη από αρμόδια διοικητική αρχή ότι ο υποψήφιος πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση ιατρικού επαγγέλματος της ειδικότητας Χειρουργικής.
β) Εξειδικευμένη εμπειρία στη Χειρουργική του μαστού. Εάν δεν υπάρξουν υποψήφιοι με εξειδικευμένη εμπειρία στην Χειρουργική του μαστού, γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι που κατέχουν μόνο την ειδικότητα Χειρουργικής.
Β. Για τη θέση της ειδικότητας Μαιευτικής-γυναικολογίας : Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας, ή Βεβαίωση εκδιδόμενη από αρμόδια διοικητική αρχή ότι ο υποψήφιος πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση ιατρικού επαγγέλματος της ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή) στον Δήμο Πειραιά-Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, 6ος όροφος -γραφείο 12.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες από 23-11-2015 έως και 02-12-2015.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …