Καινούργιο πακέτο προσλήψεων από τα ΕΛΤΑ

elta
-Τα ΕΛΤΑ με τις προκηρύξεις ΣΟΧ 54/2015 και ΣΟΧ 64/2015 ανακοινώνουν οτι θα προσλάβουν 18 άτομα στην Σητεία του Νομού Λασιθίου και στην Θεσσαλονίκη. ΣΟΧ 54/2015 (2 ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ) Ν.ΛΑΣΙΘΙΟΥ Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δύο (2) άτομα, ΔΕ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ,πλήρους απασχόλησης εξάμηνης διάρκειας για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Λασιθίου.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ έως 23/11/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 54/2015

-Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και η Περιφερειακή Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας – Θράκης ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,δεκαέξι (16) άτομα, πλήρους απασχόλησης εξάμηνης διάρκειας για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ έως 27/11/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 64/2015

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …