Μοναδικοί οι χρήστες του Twitter για την αποπομπή Γαβριηλίδη-"Ο Αλέξης ξέρει την απόφαση του Τσίπρα;"(ΦΩΤΟ)

attached_image05465

Μπορεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης να παραιτήθηκε ονόμως η ελληνική σφαίρα του Twitter έχει αποδείξει πολλές φορές πως ξέρει να διαβάσει και πίσω από τις γραμμές και τα ψιλά γράμματα.

Με ανάλογο τρόπο «υποδέχθηκε» σήμερα και την είδηση της ημέρας, που δεν είναι άλλη από την αποπομπή του βουλευτή, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και ενός από τους άλλοτε πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Πολλοί εξεπλάγησαν από την κίνηση αυτή του Τσίπρα, αφού εκτός από στενός συνεργάτης ο κύριος Σακελλαρίδης ήταν και προσωπικός φίλος του (ή τουλάχιστον αυτή η αίσθηση υπήρχε λόγω και του νεαρού της ηλικίας τους), κι έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν: Γνωρίζει ο Αλέξης την απόφαση του Τσίπρα; Άλλοι παρατηρούσαν πως… «τεχνογνωσία για την πλήρη εκκαθάριση του συντρόφου υπάρχει», κι άλλοι δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο πόσο κρίμα είναι που «φεύγει ένα τόσο ωραίο μωρό» από την ελληνική πολιτική.

sakellaridis-twitter-dekaokto.JPG

sakellaridis-twitter-dekapeta.JPG

sakellaridis-twitter-ena.JPG

Αρκετοί δεν παρέλειψαν να θέσουν τον κύριο Σακελλαρίδη προ της πραγματικότητας, απορώντας όταν ψήφιζε τον Αύγουστο αν δεν ήξερε τι ψήφιζε, και άλλη με κοφτερό χιούμορ σημείωναν: «Πρέπει να εξεπλάγη πραγματικά τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει αυτά που ψήφισε»!

sakellaridis-twitter-dodeka.JPG

sakellaridis-twitter-dekatria.JPG

sakellaridis-twitter-deka.JPG

Αιχμηρό άλλωστε ήταν και το tweet του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, που παρατήρησε πως όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα καταψήφιζαν, ο ΣΥΡΙΖΑ τους παρότρυνε και τους έταζε θέση στα ψηφοδέλτιά του.

sakellaridis-twitter-konpoulos.JPG

sakellaridis-twitter-okto.JPG

sakellaridis-twitter-ennia.JPG

sakellaridis-twitter-enteka.JPG

sakellaridis-twitter-dekatessera.JPG

sakellaridis-twitter-dekaeksi.JPG

sakellaridis-twitter-dekaennia.JPG

sakellaridis-twitter-eikosi.JPG

sakellaridis-twitter-epta.JPG

sakellaridis-twitter-eksi.JPG

sakellaridis-twitter-pente.JPG

sakellaridis-twitter-dyo.JPG

sakellaridis-twitter-tessera.JPG

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …