Ο απόλυτος τρόμος από τους Τζιχαντιστές:(VIDEO-ΣΚΛΗΡΟ&ΦΩΤΟ)

paris

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, η Daily Mail παρουσιάζει το πρώτο video από τις στιγμές μιας τρομοκρατικής επίθεσης που θα μείνει χαραγμένη στην ευρωπαϊκή ιστορία.

Οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι πολύ σκληρές.

Αλλά είναι εικόνες ντοκουμέντο.

Ντοκουμέντο ενός εγκλήματος με θύματα αθώες ψυχές.

Πιστεύεται, όπως αναφέρει η Daily Mail, πως ο τζιχαντιστής που ανοίγει πυρ στο εστιατόριο είναι ο καταζητούμενος Σαλά Αμπντεσλάμ, αδερφός ενός από τους καμικάζι της τρομοκρατικής επίθεσης που κόστισε τη ζωή σε 129 ανθρώπους. Σύμφωνα με πηγές, δεν αποκλείεται στην ίδια επίθεση να πήρε μέρος και δεύτερος τρομοκράτης, ο οποίος επίσης διαφεύγει.

Οι εικόνες προέρχονται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Σαν από θαύμα, κανείς από τους θαμώνες και το προσωπικό που βρίσκονται στο εσωτερικό του εστιατορίου δεν τραυματίζεται θανάσιμα. Η επίθεση δεν διήρκεσε περισσότερο από ένα λεπτό. Ο δράστης διέφυγε με το μαύρο Seat Leon, το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε την Κυριακή εγκαταλελειμμένο και γεμάτο καλάνικοφ την Κυριακή στο προάστιο Μοντρέιγ του Παρισιού.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …