Τρομοκρατούν και με VIDEO οι Τζιχαντιστές(VIDEO)

abaoud_632_355

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε και δείχνει 27χρονου Βέλγου τζιχαντιστή  Αμπντουλχαμίντ Αμπαούντ, να απευθύνει κάλεσμα στους απανταχού Μουσουλμάνους σε τζιχάντ.

«Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που κάθονται. Σηκωθείτε! Τρέξτε προς τη νίκη. Είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή που έχετε; Μένοντας σπίτι σας; Είστε ικανοποιημένοι με αυτή τη ζωή; Αυτή την ταπεινωτική ζωή είτε είναι στην Ευρώπη, την Αφρική, τις Αραβικές χώρες, την Αμερική; Είστε ευχαριστημένοι με αυτή τη ζωή; Αυτή την ταπεινωτική ζωή όπου αποκαλείτε τον εαυτό σας Μουσουλμάνο; Τολμάτε να αποκαλείστε Μουσουλμάνοι; Ψάξε για τιμή και περηφάνεια, θα τη βρείτε μόνο στη θρησκεία σας, θα τη βρείτε μόνο στη τζιχάντ».

Η τύχη του που φέρεται να είναι ο άνθρωπος πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Παρίσι παραμένει άγνωστη μετά την επιχείρηση στο Saint Denis, αν και τα αμερικανικά μέσα, υποστηρίζουν πως σκοτώθηκε κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, της αστυνομίας και του στρατού, το πρωί της Τετάρτης (18.11.2015) στο προάστιο Saint Denis του Παρισιού, λίγα μέτρα από το Stade de Franceχωρίς οι γαλλικές αρχές να το επιβεβαιώνουν.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δικηγόροι Αθήνας. Καθολική αποχή από Τετάρτη 24.4.2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ, κατά τη συνεδρίασή του την 20-4-2024, μετά την κατάθεση από …