40 άτομα ζητούνται ως προσωπικό στα Τρίκαλα

katazitite

Με 40 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο Δήμος Τρικάλων, για την κάλυψη εποχικών αναγκών. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τρικκαίων, Ασκληπιού 18, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Προσωπικού και Οργάνωσης, υπόψη κ. Τζιμόπουλου Παναγιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 24313-51182).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Τρικκαίων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-∆Ε Οδηγοί Απορριµµατοφόρων (Γ΄κατηγορίας χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 9,

-∆Ε Οδηγοί Απορριµµατοφόρων (Γ΄κατηγορίας µε κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 3, -

-∆Ε Οδηγοί Απορριµµατοφόρων Επικαθήµενων (Γ΄+Ε΄κατηγορίας µε κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) 2,

-∆Ε Χειριστής Μηχανήµατος Έργου (Σάρωθρο) 1,

-∆Ε Χειριστής Μηχανήµατος Έργου (Καλαθοφόρο) 1

-∆Ε Χειριστής Μηχανήµατος Έργου (Φορτωτής) 1,

-∆Ε Ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες ή συντηρητές 2,

-∆Ε Χειριστής Μηχανήµατος Έργου (ισοπεδωτής γαιών) 1,

-ΥΕ Εργάτες-Συνοδοί Απορριµµατοφόρων 20.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εκλογές Ιουνίου 2023. Νέα δημοσκόπηση της MRB

Νέα δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού OPEN για τις εκλογές Ιουνίου 2023 …