Έχουν μετατρέψει σε "Εισπρακτική Εταιρεία" το Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας;;;

oikodomoi-11-12Απίστευτες καταγγελίες φτάνουν στο ERGASIANEWS από οικοδόμους - μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας - οι οποίοι καταγγέλλουν τη Διοίκηση ότι τους ζητά (άκουσον άκουσον) το ποσό των €108, προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στις επικείμενες εκλογές του συνδικάτου!!!

Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, να ζητούν δηλαδή οι συνδικαλιστές από άνεργους οικοδόμους (όλοι γνωρίζουν ότι η ανεργία στον κατασκευαστικό κλάδο αγγίζει το 95%) να καταβάλλουν το ιλιγγιώδες ποσό των €108,  ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εκλογές, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε έναν σκανδαλώδη εισπρακτικό μηχανισμό, που θα ζήλευαν ακόμα και τα αρπακτικά των γνωστών σε όλους μας Εισπρακτικών Εταιρειών...!!

Θα ανέμενε κανείς (αν μη τι άλλο) από εκπροσώπους εργαζομένων, που με κάθε ευκαιρία διαφημίζουν τον "φιλεργατικό" και "φιλολαϊκό" προσανατολισμό τους, που καταγγέλλουν την ανεργία και την εκμετάλλευση των συνάδελφών τους οικοδόμων, που καταγγέλλουν την απλήρωτη εργασία και τις πολύμηνες καθυστερήσεις στις πληρωμές των μεροκάματων από τους μεγαλοεργολάβους, να είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να μην "επιτίθενται", με ομολογουμένως "αξιοζήλευτα" τεχνάσματα , στο πορτοφόλι των άνεργων, κακοπληρωμένων ή/και απλήρωτων οικοδόμων.

Το σίγουρο είναι ότι για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξει συνέχεια, καθώς το ρεπορτάζ του ERGASIANEWS "τρέχει" και οι πληροφορίες για το παρασκήνιο και την "εμπλοκή" γνωστού αυτοδιοικητικού παράγοντα στις εκλογές του συγκεκριμένου συνδικάτου είναι... καταιγιστικές..!!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …