Ελλάδα: Δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα ένας στους τρεις!

δεη

Χαστούκι στις κυβερνήσεις της τελευταίας επταετίας και στους δανειστές αποτελούν τα αποτελέσματα έρευνας που διοενήργησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις καταναλωτικές τάσεις στον τομέα της ενέργειας.

Σύμφωνα με αυτά στην Ελλάδα, η εξαθλίωση έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό, που βρίσκεται στην πρώτη θέση των κρατών-μελών της ΕΕ με τους περισσότερους πολίτες, να μην μπορούν πλέον να καταβάλλουν το αντίτιμο των λογαριασμών της ΔΕΗ, που παρεπιμπτώντος ετοιμάζεται για νέες αυξήσεις.

Στην έρευνα καταγράφεται πως το 39% όσων ρωτήθηκαν από τη χώρα μας, αγωνία κάθε φορά για το αν μπορέσει να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ, δηλαδή ένας στους τρεις!.

Επιπλέον, το 19% δηλώνει πως δεν πληρώνει εγκαίρως το λογαριασμό και το 10% δε μπορεί να τον πληρώσει έγκαιρα, έτσι κι αλλιώς.

Δεν είναι τυχαίο πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ ανέρχονται πια στα 2,2 δισ. ευρώ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …