Προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ)

αξιωματικοι
Ανακοίνωση για την πλήρωση των παρακάτω θέσεων Εκπαιδευτικού προσωπικού με Σύμβαση (ΕΠΣ) κατηγορίας Ειδικών Επιστημόνων στα γνωστικά αντικείμενα όπως περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα για κάλυψη αναγκών ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

ΔIKAIOΛOΓHTIKA α. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά (εντός φακέλου τύπου Leitz):
(1) Aίτηση. Απαιτείται κατάθεση του επισυναπτόμενου εντύπου αίτησης, αρμοδίως θεωρημένου για το γνήσιο της υπογραφής, στο οποίο θα αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία των υποψηφίων, όπως αυτά αποτυπώνονται στο δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας.
Η αίτηση να συνοδεύεται από πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία και θα πρέπει να δηλώνεται υποχρεωτικά και η διαθεσιμότητα του υποψηφίου σε εβδομαδιαία βάση.
Οι ενδιαφερόμενοι για παραπάνω από ένα μάθημα υποχρεούνται να υποβάλλουν αντίστοιχο αριθμό αιτήσεων. Διευκρινίζεται πως στην περίπτωση προσκόμισης των δικαιολογητικών από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, δεν απαιτείται η θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής.
(2) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
(3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η ελληνική ιθαγένεια, καθώς και ο τρόπος και η ακριβής ημερομηνία κτήσης αυτής.
(4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν κατέχουν δημόσια θέση, ή στην περίπτωση που κατέχουν, δήλωση για την κατηγορία, το βαθμό και το είδος της κατεχόμενης θέσης, έχοντας υπόψη τους περιορισμούς περί πολυθεσίας.
Σε περίπτωση πρόσληψής τους, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα προσκομίζουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μηνός, υπολογιζόμενης από την ημέρα κοινοποίησης της πρόσληψής τους , απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που ανήκουν, η οποία θα επιτρέπει την απασχόλησή τους, αλλιώς θα ανακαλείται η πρόσληψή τους.
Επιπλέον, στη δήλωση, να αναγράφεται ο κύριος ασφαλιστικός φορέας, ο αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, o AMKA, ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ στην οποία ανήκει.
(5) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα αναφέρεται:
(α) Εάν έχει καταθέσει αίτηση υποψηφίου ωρομίσθιου καθηγητή και σε άλλη Σχολή των ΕΔ.
(β) Σε ποιες Σχολές κατέθεσε αίτηση.
(γ) Σε ποιο / ποια γνωστικά αντικείμενα ανά Σχολή.
(δ) Τον αριθμό των ωρών διδασκαλίας ανά μάθημα.
(6) Πρόσφατο Βιογραφικό σημείωμα σε έντυπη μορφή, το οποίο να περιέχει αναλυτικό υπόμνημα των επιστημονικών δημοσιεύσεων - εργασιών. Τα αναγραφόμενα έχουν θέση υπευθύνου δηλώσεως.
(7) Τίτλοι Σπουδών: Αντίγραφα κατεχόμενων πτυχίων, διπλωμάτων και τίτλων σπουδών όλων των βαθμίδων, συνοδευόμενα από πιστοποιητικά ισοτιμίας και επίσημη επικύρωση και μετάφραση (όπου απαιτείται), από τα οποία θα αποδεικνύονται οι σπουδές των ενδιαφερομένων.
(8) Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε εκπαιδευτικά καθήκοντα επί του γνωστικού αντικειμένου, σε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.
Για την απόδειξη της προϋπηρεσίας οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, κατά περίπτωση:
(α) Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …