Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Μία υποτροφία προπτυχιακών σπουδών

metaptuxiakes-spoudes-620x320

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τη χορήγηση ενός χρηματικού βραβείου ύψους 2.000,00€, σε τριτοετή φοιτητή του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. από τα έσοδα της Δωρεάς «Φαίδωνος Χριστοδούλου Κλειδαρά»

Προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι για τη διεκδίκηση του χρηματικού βραβείου:

  1. να είναι τριτοετείς φοιτητές του Τμήματος Φιλολογίας
  2. να έχουν συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία στα περισσότερα μαθήματα του Γ’ έτους σπουδών (εξεταστικές περίοδοι Φεβρουαρίου και Ιουνίου του ιδίου έτους)
  1. να έχουν επιτύχει σε όλα τα μαθήματα του Α’ και Β’ έτους σπουδών (εξεταστικές περίοδοι μόνο Φεβρουαρίου και Ιουνίου του ιδίου έτους)
  1. να έχουν καταγωγή από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή από την Κύπρο ή από την Βόρειο Ήπειρο
  1. να έχουν ελληνική υπηκοότητα και ελληνική ιθαγένεια Διαδικασία επιλογής του υποψηφίου για τη χορήγηση του χρηματικού βραβείου
  1. Ο τριτοετής φοιτητής με την μεγαλύτερη βαθμολογία στα περισσότερα μαθήματα του Γ’ έτους σπουδών γνωστοποιείται από τη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας εγγράφως στο Τμήμα Κληροδοτημάτων,
  1. Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο (2) ή περισσοτέρων των δύο (2) υποψηφίων οι φοιτητές θα μοιραστούν το ποσό
  1. Από τη βράβευση εξαιρούνται οι φοιτητές που έχουν μεταφέρει μαθήματα του Α΄ έτους στο Β΄ κα του Β΄ στο Γ’.
  1. Το Τμήμα Κληροδοτημάτων εισηγείται το δικαιούχο στην Σύγκλητο του ΑΠΘ για έγκριση.
  2. Η απόφαση της Συγκλήτου αναρτάται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Κληροδοτημάτων (www.klirodotimata.web.auth.gr/υποτροφίες/αποτελέσματα).
  1. Η απόφαση της Συγκλήτου στη συνέχεια διαβιβάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης για τον έλεγχο της τήρησης των όρων της δωρεάς.

Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει στο Τμήμα Κληροδοτημάτων ( 2ος όροφος κτιρίου Κ. Καραθεοδωρή (πρώην Διοίκησης) τηλ. 2310/99 5214) ο δικαιούχος του Βραβείου προκειμένου να του χορηγηθεί το ποσό των 2.000,00 €:

  1. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
  2. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας

Η καταβολή του χρηματικού ποσού του βραβείου θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας (υποκατάστημα Πλατείας Συντριβανίου Θεσσαλονίκης) σε βάρος του λογαριασμού Δωρεάς «Φαίδωνος Χριστοδούλου Κλειδαρά» σε λογαριασμό που διαθέτει ο δικαιούχος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βρεφικό γάλα: Το ΣτΕ θα αποφασίσει για το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

Προσέφυγε στο ΣτΕ ο «Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών και Ειδικής Διατροφής Ελλάδος» Στο Συμβούλιο της …