Δεν εξέλεξε πρόεδρο η Νέα Δημοκρατία

nd

Στις κάλπες ήταν να προσέλθουν σήμερα μέλη και φιλοι της ΝΔ, για τον πρώτο γύρο της εσωκομματικής  διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου του κόμματος, μεταξύ τεσσάρων διεκδικητών και τον δεύτερο γύρο αν κριθεί αναγκαίο, να έχει προγραμματιστεί για τις 29 του μηνός.

Αυτό όμως δεν συνέβη, λόγω αναβολής της εκλογικής διαδικασίας στις 10 το πρωί, με τον Μειμαράκη να απειλεί ακόμα και με παραίτηση, λόγω προβλήματος στην ηλεκτρονική διαδικασία.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της ΚΕΦΕ:

"Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της.

Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται".

Υποψήφιοι πάντως, όποτε διεξαχθούν οι εκλογές, είναι οι εξής τέσσερις:

-Βαγγέλης Μεϊμαράκης,

-Κυριάκος Μητσοτάκης,

-Άδωνις Γεωργιάδης και

-Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …