ΣΟΚ: Συνελήφθη Έλληνας καθηγητής με υλικό βιασμών μωρών από...ζώα

pornografia

Υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδας φροντιστηρίων της χώρας, είναι καθηγητής Αγγλικών, που στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χιλιάδες αρχεία με αρρωστημένο υλικό παιδικής πορνογραφίας, που περιελάμβανε ακόμα και κτηνοβασίες σε βάρος βρεφών.
Τα αποκαλυπτικά στοιχεία της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σοκάρουν όχι μόνο στα Δυτικά προάστια της Αττικής, από όπου έγινε η σύλληψη του 40χρονου καθηγητή, αλλά και ολόκληρη τη χώρα, αφού ακόμα και οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι από τα όσα αντίκρυσαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του δράστη, με συνολικά 1.170 αρχεία παιδικού πορνό, μεταξύ των οποίων και βίντεο με βιασμούς βρεφών από ζώα.
Σήμα είχε δώσει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ, που ερευνούσε πολυδαίδαλο ευρωπαϊκό κύκλωμα ανταλλαγής αρχείων παιδικού πορνό, πρωτόγνωρης αγριότητας για τα δεδομένα τις “γηραιάς ηπείρου”.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης έπειτα από έρευνες στο διαδίκτυο, εντόπισαν την ηλεκτρονική διεύθυνση του υπολογιστή του 40χρονου καθηγητή, με αποτέλεσμα μέσα σε ένα 24ωρο να εντοπίσουν και την πραγματική διεύθυνση κατοικίας του, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε φροντίσει να κρύβει τα ίχνη του με διάφορα κόλπα στο λάπτοπ του.
Οι έρευνες των αστυνομικών, έχουν επεκταθεί και μεταξύ των γονιών που τα παιδιά τους έκαναν μάθημα με τον 40χρονο, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί η πιθανότητα σεξουαλικής παρενόχλησης από το συγκεκριμένο καθηγητή σε μαθητές του.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …