Μουσικούς προσλαμβάνει ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού

53d7ca3e6fa5085609737277c14096bd_XL

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ ανακοινώνει Την σύναψη σύμβασης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι ΙΟΧ) με συνολικά δεκαέξι (16) καθηγητές μουσικής διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη αναγκών του ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΨΥΧΙΚΟΥ, που εδρεύει στη Φιλοθέη Ψυχικό Ευρώτα 12 ΤΚ 15451, με αντικείμενο τη «διδασκαλία μουσικής» διάρκειας (από υπογραφή της σύμβασης έως 30 Ιουνίου 2016).

 •  4 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα πιάνο
 • 2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα κιθάρας
 • 1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα μπουζούκι
 • 2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Μονωδία
 • 1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα drums
 • 1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα φλάουτο
 • 1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Σαξόφωνου
 • 2 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Θεωρητικών
 • 1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Βιολί
 • 1 Καθηγητής μουσικής με ειδικότητα Τσέλο

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση τους και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από τη δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΚΑΠΑ , Βεκιαρέλλη 11 Φιλοθέη, απευθύνοντας στο γραφείο Προσωπικού υπόψη Κίτσου Ελένης ( τηλ. Επικοινωνίας 210 6834550- 210 6834448 ) τα ακόλουθα νομίμως δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση ( υπόδειγμα στο site www.philothei-psychiko.gr )
 2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ( δύο όψεις)
 3. Φωτοαντίγραφο όλων των τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα από την προκήρυξη
 4. Φωτοαντίγραφο όλων των βεβαιώσεων που απαιτούνται σύμφωνα με την προκήρυξη
 5. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 στην όποια να δηλώνεται η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ( μόνο για άνδρες ) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει μια μόνο αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία..

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ήμερα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του ΟΚΑΠΑ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες .Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες μόνο και κατά τις ώρες 09: 00 – 13:00 μέσα σε αποκλειστική προθεσμία η οποία λήγει μετά την πάροδο δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή τους

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πέτσας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο τρίτης κάλπης - Εχθρός μας ο εφησυχασμός

«ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει περισσότερους φόρους»,τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της …