Άξια συγχαρητηρίων τα παιδιά στον Καναδά-Η κίνηση αγάπης(ΦΩΤΟ)

55

Τα παιδιά δείχνουν στους ενήλικες το μεγαλείο της αθώας τους ψυχής, υπενθυμίζοντας ότι τόσο αγνά συναισθήματα έχουν και τα παιδιά των προσφύγων, που περνούν δύσκολες στιγμές, στην προσπάθεια των δικών τους να έχουν όλοι μαζί μία καλύτερη ζωή μακριά από πολέμους, βόμβες και σκοτωμούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παιδιά του Καναδά, που ανοίγουν τα μάτια των μεγάλων, με την κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς, την οποία ξεκίνησαν 8 παιδάκια υπό την καθοδήγηση της μαμάς του ενός.

Ζουν στην πόλη Χάλιφαξ, όπου άρχισαν να μαζεύουν ρούχα που οι συμπολίτες τους δεν τα χρειάζονταν.

Επειδή η κίνησή τους αφορούσε τους αστέγους όλων των εθνικοτήτων και όλων των ηλικιών, αποφάσισαν και κρέμασαν τα ρούχα στις κολώνες της πόλης, ώστε να μπορούν να τα πάρουν όποτε τα χρειαστούν οι άστεγοι, αφού ο χειμώνας προμηνύεται ιδιαίτερα βαρύς.


 

 

 

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …