Από σήμερα η δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν e-shop από επιχειρήσεις εμπορίου

online-shopping

Δωρεάν ψηφιακή εφαρμογή για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) παρέχει από σήμερα η Ελληνική Συνομοσπονδία Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου (ΕΣΕΕ) στους επιχειρηματίες που είναι μέλη της.

Η γραμμή επικοινωνίας θα λειτουργεί για έξι μήνες και έτσι οι καταστηματάρχες θα μπορούν να απευθύνονται και σε φυσικά πρόσωπα, ειδικούς, οι οποίοι θα τους παρέχουν τη βοήθεια για τη δημιουργία του e-shop.

Ο τρόπος επικοινωνίας θα είναι είτε με την ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (online) είτε με τη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου τις καθημερινές.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τους Industry Disruptors (μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τις startup επιχειρήσεις). Θα δημιουργηθεί μία ειδική ιστοσελίδα όπου οι έμποροι θα μπορούν μπαίνοντας σε αυτήν να αντλούν τη χρήσιμη πληροφόρηση για να κάνουν και το e-shop της εταιρείας τους.

Το χρονοδιάγραμμα της διάθεσης της εφαρμογής και του εκπαιδευτικού υλικού θα διαρκέσει μέχρι και τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών της ΕΣΕΕ είναι:

1. Νοέμβριος: Δημιουργία ειδικού website, προώθηση στα μέλη της ΕΣΕΕ και συγκέντρωση προεγγραφών.

2. Δεκέμβριος: Τον μήνα αυτό οι ΕΣΕΕ και Industry Disruptors θα έχουν ολοκληρώσει το εκπαιδευτικό υλικό ανάπτυξης και προώθησης, τους βασικούς κλάδους στους οποίους θα απευθύνεται η δωρεάν εφαρμογή του e-shop και λοιπές τεχνικές λεπτομέρειες.

3. Ιανουάριος: Θα είναι σε πλήρη λειτουργία το ψηφιακό περιεχόμενο. Δηλαδή το πρότυπο e-shop, το εκπαιδευτικό υλικό ανάπτυξης και προώθησης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η ΕΣΕΕ διευκρινίζει ότι η εφαρμογή αυτή περιλαμβάνει τα πρότυπα λειτουργίας και στησίματος ενός e-shop, αλλά από κει και πέρα ο κάθε επιχειρηματίας θα πρέπει, ανάλογα και με τις ανάγκες και τους στόχους του, να προχωρήσει δικές του ενέργειες, ώστε να είναι τελειοποιημένο το ηλεκτρονικό του κατάστημα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βιβλίο προσφορών: Άνοιξε για το 30ετές ομόλογο

Το ελληνικό δημόσιο σκοπεύει να αντλήσει 2-2,5 δισ. ευρώ Άνοιξε σήμερα Τετάρτη το βιβλίο προσφορών …